VTEM skitter

Квалитет

Соработката со најголемите фирми во Македонија е гаранцијата за нашиот квалитет
VTEM skitter

Сигурност

Безбеден транспорт со сигурни возила и возачи
VTEM skitter

Брзина

Секогаш на време

Фирмата КАТ ТРАНС ДООЕЛ е формирана на 17.02.2009. Од самиот почеток вршиме транспорт на палетизирана и непалетизирана роба за најголемите фирми во Македонија. Располагаме со фургон возила со рампа погодни за транспорт на секаков вид роба, управувани од искусни возачи. Истотака имаме соработка со неколку транпортни фирми преку кои можеме да обезбедиме секакво транпортно возило во секое време за било која дестинација во Македонија и Европа.

Сајтот користи cookies (колачиња) како би во овозможил подобар и побрз пристап при Вашето повторно пријавување на сајтот. Со кликање на “ПРИФАТИ”, Вие се согласувате да се користат сите cookies.